‚Vlivný pražský lékař‘ a úchylnost celé mediální situace

Ten chlap je nesympatický nejen svým ksichtem, ale také okázalou sebestředností, která se projevuje už mluvou. To všechno podsouvá jednoduchou a očekávatelnou linku: hnusný machistický  úchyl – okázale prezentuje svou moc  – mediální poprava probíhá – zavřít, vykleštit, oddechnout si

Jenže:

  • teatrální zatčení zpocenými policajty, kteří zatčeného prováděli po letištní hale tak dlouho, dokud s ním všechny televize nenatočily krátký mikrorozhovor… to opravdu neumí zabásnout chlapa, hodit ho do antona a nevykecávat se s reportérkami?
  • policajtů bylo nějak moc na jednoho obtloustlého doktora, zhruba tři ho drželi, ačkoliv měl pouta (bezesporu nutný postup)
  • vysvětlí už někdo nám vesničanům, proč je ten chlap tak ‚vlivný pražský lékař‘ a proč jsou z něj všichni předposraní?
  • v jedné televizi je zbitá asistentka k poznání, ve druhé sedí zády, v obou případech recituje naprosto stejné věty (jiné místo i čas)
  • proč je zrovna tento člověk a jeho aktivity ve zprávách již tak dlouho, a to dokonce před Libyí?

Celkově to na mě působí, že to policie nezvládá zejména mediálně a že si někdo potřebuje vyřídit nějaké účty (i když spíše věřím tomu, že ty činy spáchal, než nespáchal). Přijde mi to jako další ukázkový příklad toho, jak se to dělat nemá.

3 komentáře u „‚Vlivný pražský lékař‘ a úchylnost celé mediální situace“

  1. Nechci se toho chnusnýho chlapa zastávat, ale připadá mi to jako na objednávku. Někdo ho prostě chtěl mediálně popravit. Asi mu to patří, ty rozhovory co jsem četl to je hnus…

Komentáře nejsou povoleny.