Spouštím online kurz Zlatý WordPress, který vás naučí budovat web

S WordPressem pracuji už léta. Stal se mým nejvíc nejlepším programem a díky němu jsem vytvořil nebo se podílel na vytvoření mnoha webových stránek, které splnily mnoho úkolů a cílů. Mám WordPress rád za to, že je dostatečně jednoduchý, dobře se s ním pracuje a lze ho rozvíjet a budovat s jasně viditelným výsledkem. Výuková křivka je pozvolná – čím více času mu věnujete, tím více se naučíte. Ale klidně můžete zkusit jen základy, i tak vám WordPress bude věrně sloužit.

Poznámky plné WordPressu

Někdy před dvěma lety jsem si ve svých poznámkách, které vedu v Zimu, založil sešit věnovaný jen WordPressu. Původně jsem tam chtěl ukládat jen nezbytné poznámky. Jenže on se rozrostl do nebývalých rozměrů a obsahuje velké množství tipů, nápadů, doporučení a postupů. Stále je využívám, doplňuji a vylepšuji.

Zim a poznámky o WordPressu
Poznámky o WordPressu, které si vedu v Zimu

Začalo mi být líto, že tyto poznámky nemají lidé, kteří kolem mě provozují weby na WordPressu a trápí se s různými problémy, které já považuji za malé a bezvýznamné.

Školení a vzdělávání týkající se WordPressu

Začal jsem pomáhat neziskovkám. Napsal jsem nejeden článek o vlastnostech WordPressu. Podílel se na tvorbě několika webů, do nichž jsem vložil i to, co jsem na začátku nevěděl a naučil se to během prací. Poznámky se ale rozrůstaly a stal se z nich perfektní zdroj informací, který dnes už vědomě doplňuji.

Obálka knihy o chybách na webu
10 nejčastějších chyb webových stránek – kniha zdarma

Chci své znalosti předat dál. Kromě školení WordPress připravuji také online kurz Zlatý WordPress, který obsahuje to nejlepší, co o WordPressu vím – myslím, že je toho docela dost. Zveřejnil jsem elektronickou knihu, kterou si můžete stáhnout zdarma. Najdete v ní přehled největších chyb, kterých se dopouštějí autoři webových stránek. Smyslem mého snažení je naučit účastníky Zlatého WordPress správně publikovat na webových stránkách a tím dosahovat stanovených cílů.

Stáhněte si knihu ze stránek Zlatého WordPressu a napište mi, jak vám pomůže při vylepšování vašeho webu.

Těším se na reakce.