Spouštím provizní program věnovaný WordPressu – vydělávejte se mnou peníze

Zhruba před rokem jsem začal pracovat na e-learningovém kurzu, který naučí zájemce publikovat na vlastním webu. Kurz už nějakou dobu běží a nedávno jsem spustil na jeho podporu provizní (affiliate) systém. Jeho princip spočívá v tom, že za každou provedenou objednávku získá ten, kdo mi zákazníka „pošle“, 500 Kč. Všechno přitom probíhá automatizovaně pomocí softwaru, do něhož se zaregistrujete. Přečtěte si podrobnosti.

Jak provizní systém funguje?

Zaregistrujte se do programu SimpleAffil. V systému jsou pro vás připraveny materiály a informace, které můžete využít pro propagaci:

  • váš jedinečný odkaz, který používáte, když na web Zlatého WordPressu (ZWP) odkazujete,
  • bannery a reklamní bloky,
  • podrobné informace o programu,
  • doporučení, abyste se zaregistrovali do newsletteru, kde budu psát aktuální informace.

Vše pak probíhá automaticky. Jakmile použijete svůj unikátní odkaz na web ZWP a čtenář vašeho webu (e-mailu nebo jiného média) na něj klikne, v jeho prohlížeči se vytvoří malá značka (cookie), kde je uloženo vaše unikátní označení. Jakmile čtenáře přesvědčíte ke koupi mého kurzu, po zaplacení kartou systém podle cookie pozná, že – teď už zákazník – přišel díky vám. Já vám za něj vyplatím 500 Kč (podrobnosti v obchodních podmínkách). Tímto způsobem můžete vydělat docela dost peněz.

Hromadné úpravy – Zlatý WordPress, 5. lekce

Vydělávání peněz

Ne že by to bylo snadné. Ale pokud máte webové stránky se slušnou návštěvností, dokážete své čtenáře oslovit a uděláte to dobře, pak je vysoká šance, že ty peníze vyděláte. Na druhou stranu – i když výkonné stránky nemáte, stále můžete využívat sociální sítě nebo třeba PDF materiály. Klíčové je, že máte koho oslovit. Kdo to nezkusí, nevydělá. Riziko je pro mě i pro vás minimální, nikdo nemusí nic platit, aby mohl začít.

Pro koho je provizní systém vhodný?

Pro každého, kdo chce na internetu vydělávat. Předpokládá se, že máte vlastní webové stránky. Odkazy ale můžete publikovat na sociálních sítích, rozesílat vyžádaným (!!!) newsletterem nebo vkládat do materiálů, jako jsou prezentace nebo e-booky.

Jak začít?

Každý zájemce o spolupráci se může do systému zapojit sám. Zaregistrujte se do newsletteru a pak do samotné aplikace. V newsletteru vám čas od času poradím s propagací nebo nabídnu nové informace, aplikace je nezbytná pro funkčnost systému.

Tak co, jdete do toho? Dotazy zodpovím, ptejte se. Sdílejte článek, prosím, na sociálních sítích.

Provizní systém Zlatý WordPress