Hledám spolupracovníka na správu WordPressu a testování online aplikací

Hledám spolupracovníka, který se mnou bude řešit větší i menší problémy hlavně WordPressu. Potřebuji spolehlivého člověka, který dokáže vyřešit zadané úkoly a chce si prohlubovat své dovednosti. Vůbec přitom nevadí, když něco neví, naučíme se to.

Co bys měl/a umět

Rozumět principům fungování webových aplikací (třeba ověřit připojení databáze, připojit se přes SSH/SFTP a kopírovat data). Rozumět trochu HTML a CSS. Umět vkládat úryvky kódu na určené místo. Ovládat velmi dobře WordPress jako běžný uživatel a nejlépe ho umět spravovat (nastavit, chápat práci s widgety, pluginy a tématy). Umět googlovat a hledat řešení. Hodí se projektový způsob práce a zvládnutí práce s časem a z toho plynoucí přijetí zodpovědnosti. Když budeš večer kalit, neslibuj na ráno práci.

Co není třeba

Nemusíš umět programovat ani znát nějaké pokročilé technologie. Základy jsou uvedené výše a zbytek se naučíš za pochodu, pokud to bude potřeba.

Charakter spolupráce

Zadání práce, průběh i vyhodnocení bude na dálku. Někdy bude třeba makat v sobotu nebo večer, ale nevyžívám se v tom. Předpokládám, že tě to bude bavit; když ne, tak že mi to řekneš. Nechci tě přemlouvat, nabídnu ti práci, peníze a know how, které ti můžu předat.

Dohodneme se na odměně za odvedenou práci, kterou ti budu podle výkonu vyplácet na základě zaslané faktury. Pokud nemáš živnostenské oprávnění, běž si ho za 1000 Kč zřídit, nebolí to.

Čemu se budeme věnovat

Pro své projekty hledám spolehlivé spolupracovníky na dlouhou dobu. Potřebuji instalovat WordPressy, dohlížet na ně, vydávat články, provádět drobné úpravy. Komunikovat s ostatními spolupracovníky, přebírat, zadávat a kontrolovat práci. Mým cílem je vytvořit skvělou službu, která se bude starat o mnoho instalací WordPressu v ČR a i když bude velká část automatizovaná, určité procento ruční práce je nezbytné. To budeš dělat také ty.

Nevěnuji se ale jenom WordPressu, například vyvíjíme dvě online aplikace, které potřebuji testovat a hlásit jejich chyby. Připravujeme spuštění platformy pro WordPress a další věci.

Napiš mi na kontakt@vlastimilott.cz a pojďme se dohodnout. Na začátek si zkusíme něco na zkoušku, jestli nám bude spolupráce vyhovovat. Třeba dostaneš přihlašovací údaje a úkol „nainstaluj WordPress a tyto moduly“. Nebo „na tomto WP přidej do patičky widget Facebooku té a té stránky“. A podobně. Triviální? Tak čekám maily! 😉

Upraveno 10. března 2015. Nabídka stále platí, mám jen upřesnění:

  1. Potřebuju lidi, kteří jsou k dispozici v pracovní době.
  2. Hledám hlavně lidi na správu WordPressu, ne programátory nebo kodéry.