Elektronický Ott vchází do dalšího roku v nové kondici

Je tomu zhruba šest let, co jsem začal provozovat svůj osobní web. Prošel mnoha variacemi, změnami a úpravami. Dnes jsem nasadil další – samozřejmě lepší.Použil jsem WordPress verze 2.7, která je opravdu dobrá, i když práci s obrázky si stále představuji jinak. Ale na tom nesejde, je to skvělý kus softwaru a  snažím se z něj vymáčknout maximum.

Našel jsem také nové téma – Hemingway Blue – což je pro vás jako čtenáře bezesporu změna největší. Proto vás prosím, abyste mi napsali, jak se web používá – se změnou vzhledu se změnila také „kostra“ webu – tu definuje právě téma. A Hemingway Blue je dost originální, hledal jsem ho dlouho a dlouho také testoval.

Možná se vám nebude líbit ta nebo ona barva, ale myslím, že by zrovna s tímhle problém být neměl. Záleží mi na tom, abyste si tady početli – proto prosím napište, jestli se k článkům dostanete snadno, nebo je musíte složitě hledat.

Díky všem za přízeň a čtěte mě dále. A abych nezapomněl – pomalu fpřed 2009! 😉

10 komentářů u „Elektronický Ott vchází do dalšího roku v nové kondici“

  1. Připadá mi chaotická ta patička, ale nezavazí, skrolovat tam nemusím, takže ok.

  2. Tak v IE6 mi Vlasto web přijde takový, nezvyklý. Při o něco zmenšeném okně prohlížeče pak trochu rozhozený. Bude to ale IE6, který je na ústupu, tak se tím asi nezabývat.

    Info v patičce mi také moc nesedí, více si všímám, když jsou informace po stranách.

    Jinak mnoho úspěchů s blogem v tomto roce. Také doufám, že současný vzhled administračního rozhraní chvíli vydrží ;-).

  3. Díky za reakce, věřím, že mě číst nepřestanete, i když vám změna nepřijde dobrá. Chtěl jsem to radikálně změnit, vždycky to trochu bolí. 🙂

    Lufa – spoustu informací máš po straně, když článek čteš. Jsou tam příbuzné články, různé tagy, které vedou na podobný obsah a další relevantní informace. Ale máš pravdu v jednom – chci, aby se člověk věnoval obsahu, ne tomu, co je po stranách. Proto je tam toho míň a navigace je dole.

  4. Já mám pocit, že jsi tam míval hezký obrázek, u toho život je slepá kolej. A ten s příchodem pana Hemingwaye zmizel, škoda.

  5. Ano moc se mi taky líbil, i ty koleje. Tenhle styl mi nesedí, nelíbí se mi 🙁 Ale co nadělám.

  6. Mě se naopak nový vzhled velice líbí. Už ho mám na localhostu a testuji.
    Který plugin používáte v patičce na výpis tagů?

Komentáře nejsou povoleny.