Vyplňte dotazník ohledně Firefoxu (i když ho nepoužíváte nebo neznáte)

Firefox je webový prohlížeč. Je česky, je moderní, progresivní a vyvíjejí jej schopní lidé z organizace Mozilla Corporation. A právě je zajímá, proč Firefox používáte, jestli jste ho někomu doporučili a proč, kde ho používáte nebo kde naopak nesmíte a proč.

Pokud máte asi tak deset minut, vyplňte prosím jednoduchý dotazník Firefox ve vaší zemi. Je česky, dostatečně srozumitelný a anonymní. Poproste o totéž taky své kolegy v práci, spolurodiníky, holky na cvičení a chlapy v hospodě. Vám to nic neudělá a pomůže to při sběru statistických dat.

S Firefoxem se vám nemůže stát, to co proběhlo médii 16.12.2008, cituji Technet.cz:

Nepoužívejte teď Internet Explorer, varují experti. Microsoft záplatuje


16.12.2008,  aktualizováno 19:34 – Kvůli blíže nespecifikované bezpečnostní chybě mohou útočníci skrze internetový prohlížeč Internet Explorer (IE) zneužít napadený počítač. Microsoft na odstranění chyby pracuje.
Případný útočník může prostřednictvím Exploreru získat stejná uživatelská práva jako pravý uživatel, který je právě přihlášený. Dokáže pak například ukrást nebo zneužít vaše uložená hesla. Ačkoli se ukládání hesel v prohlížeči nedoporučuje, mnoho lidí to stále dělá.
Podle našich informací ostatní prohlížeče (Firefox, Opera, Chrome atd.) uvedenou chybou netrpí.Podle bezpečnostního poradce společnosti Tren Mirco Ricka Fergusona je přechod na jiný prohlížeč dobrým způsobem, jak předejít následkům útoku.

Prostě – Přejděte na Firefox! Nejenže o nic nepřijdete, naopak ještě získáte. Minimálně klidný pocit, že se nemusíte bát vlastního počítače…