Oni se mě chtějí zbavit!

Přistěhovali se před rokem a hned začali dělat změny. Za zády mi navrtali na zeď nějaké držáky a věšáky, pozvali nějaké cizí velké, kteří to tady všechno zabalili do velkých sáčků a pak po nich stříkali barvou, kterou mám vpředu. O ale to nejhorší mělo teprve přijít.

Když šla velká s malou a malým ven, tak ten malý pak při návratu do mě kopal a bouchal mě ručičkama a křičel na velkého, který zůstal za zády. Ten dělal, že neslyší a pak že nemůže najít klíč a pak že to nejde odemčít a… No zkrátka neměli mě rádi, od počátku to bylo patrné. 🙁

A pak to přišlo.

Velký s velkou a malýma odjeli pryč a přišla jiná velká. Pak přišli jiní cizí velcí, ale neměli sáčky ani barvu.  Dělali kolem mě randál a pak mě vypojili! 😯 Postavili mě prostě vedle a přinesli jiné dveře. Ach! Moje místo zaujala nějaká tlustá příšera, nějaká honóra s dlouhým zvláštním klíčem a chromovou klikou. Mě postavili k velkému do rohu a úplně mě přestali potřebovat!

Přitom jsem v nejlepším věku a ráda bych se ještě někde otáčela. Chcete mě? Prosím, odvezte si mě z toho hrozného místa! :‘-( Takhle aktuálně vypadám.

Poznámka VO: Prosím vás, jestli někdo v bytě snesete hysterické dveře, tak si pro ně přijeďte. Telefon na mě je 778 140 250. Opava. Nějaké peníze chtít budu, dohodněme se.