Když vás vrtulník ruší v práci a klepou se i neumyté hrnky na kuchyňské lince

vrtulnikRáno pod oknem rajtoval borec se sekačkou, byl to takový rámus, že jsem musel zavřít okno, protože u toho se prostě nedá přemýšlet. Ale aspoň tady nebyl 6:10, jak mají ve zvyku jeho bratři v oranžové vestě. Odpoledne se situace opakovala, ale s tím rozdílem, že podobně intenzivní zvuk vydával vrtulník. Byl na opačné straně, ne pod oknem, ale nad domem, a byl policejní. Kamerový.

Houkání aut bylo dneska fakt intenzivní a chlapíků v oranž žlutých vestách si taky nešlo nevšimnout.

Policejní auta jezdi zásadně po dvou a po třech a všichni houkají – asi aby se nebáli. Jezdi tak rychle, jak to odpolední zácpa a uzávěrky dovolí.

Seshora to jistí létající Čestmír…

vrtulnik-nad-opavou

Přijel Banik, pyčo. Těším se na konečně lokální zprávy – Luboš Rosí nebo Marta Pilařová, boje v ulicích, policejní těžkooděnci (viděl někdy někdo lehkooděnce?), stresující blikačky, René Černohorský, vlaky plné ožralých polských rowdies.. ach, musím jít bránit své korejské auto, jistě jsou to taky pravicoví extrémisté, i když pěkně zpívají…

Chtěl jsem to ukončit, ale šla další várka, tak ještě další fotky. Toto je zřejmě můj nejonlinenovanější zápisek, jsem u toho!! 😀 😀

Pokud se vám zdá, že tam chybí ti banici, tak se vám to nezdá.. Bylo jich tak málo, že jsem je nestihl vyfotit… 🙁

5 komentářů u „Když vás vrtulník ruší v práci a klepou se i neumyté hrnky na kuchyňské lince“

  1. Jeej, čtu tvůj zápisek a uvažuju co se to v Opavě dělo, no jo, fotbal .. V práci to řešily i kuchařky, veselá událost zdá se.

  2. Jó hošku ty to máš jednou za uherský rok, ale mě ty ruské vrtulníky lítají nad hlavou pomalu každý víkend….

  3. A stejně všechno nahovno. Známého s poměrně alternativním vzhledem zmlátilo na nákladní pět plešolebek. Zlomené tři žebra, noha, rozdrcená kost pod okem. Zatím nevidí, o jedno oko sichr přijde. Ještě že odešel dřív, ať se mu nic nestane. Fuck off!

  4. No nevím, neřekl bych že Eurocopter EC-135, případně Bell 206 jsou ruské vrtulníky.

Komentáře nejsou povoleny.