Křupavý víkend: čtvrtek a pátek

Minulý a tento týden mám dovolenou. Pěkně se mi sešly různé zajímavé akce, takže mám hodně zážitků. 🙂

Začátek minulého týdne jsem strávil normálně doma, ale na čtvrtek a pátek byl naplánovaný výlet se 2.EZA do Jeseníků – do Malé Morávky. Bydleli jsme v Hotelu Neptun, velkém hotelu, kam se dříve jezdilo rekreovat s ROH. Ačkoliv je to z Krnova relativně kousek (do Bruntálu a pak asi půl hodiny busem), byla to zajímavá cesta. 🙂 Kontrolní otázka: Kolik školních výletů se vejde do běžného linkového autobusu, pokud už v něm jeden školní výlet je? Odpovědi prosím do diskuze.

Hotel je v pohodě, chlapík recepční byl z Dolních Dunajovic, což mně Novosedlákovi připadlo povedené, on to nechápal, hehe. Ubytovali jsme se, bohužel děcka počítaly s bazénem, ten je ovšem v rekonstrukci. Takže se hrály míčové hry, kulečník a tak. Jo, noc tam stála cca 350 Kč, na snídani švédský stůl, myslím, že jsme mohli být spokojení (+50 Kč).)

Druhý den jsme se vydali do Karlovy Studánky. Tam jsme se prošli, vyfotili se u potoka, já lázeňského domu a u léčivého pramene. Pak jsme s kolegyní Míšou, která pořád utíká mému objektivu, šli na oběd do hotelu Džbán.



Pak jsme se, tedy vlastně hlavně já, přesunuli do cukrárny, kam mě v tom horku táhl zmrzlinový pohár.

No bylo to fajn, co bych psal… 😀 Druhý den jsme se vydali pěšmo směr Bruntál, ať takly vypálíme nějaké ty tuky. Bylo krásně slunečno a horko a viděli jsme krásnou přírodu.

Nakonec jsme na nejbližší zastávce (cca plus 5 km) odchytili autobus a vydali se zpět. S krátkým zastavením při přestupu v Bruntále jsme se zase dokodrcali zpátky do Krnova. Hic jak cyp… spálil jsem si gzicht…

1 komentář u „Křupavý víkend: čtvrtek a pátek“

Komentáře nejsou povoleny.