Seznamky – místo pro pobavení

Řízením osudu jsem se rozhodl, že využiju internetové seznamky, protože, jak jsem kdesi četl, je to jedna velká bonboniéra a záleží na tobě, jaký bonbón si vybereš. Tak jsem se rozhodl vybírat a teď bych tady potřeboval pustit ventil. V příspěvku se budu místy necitelně navážet do žen a dívek, takže hrozí, že pokud by to měly hromadně číst, měl bych si zjišťovat konkrétní podmínky celibátu a volná místa u františkánů.

Seznamky mají kategorie, do kterých se mají inzeráty řadit. Ne všichni tento princip chápou, některé seznamky jsou ale tak strašně naprogramované, že to prostě nejde poznat. Měl jsem místy problém, kam zařadit inzerát: do Ona jeho, nebo On ji? Není totiž jasné, jestli Ona jeho hledá a bude se do této rubriky dívat, nebo On ji hledá a svůj inzerát má zadat právě sem. No většinou to nějak dopadlo.

Pak nezbývá než vyplnit profil, aby to celé mělo smysl, a čekat. Nebo projíždět stávající inzeráty Ona hledá jeho. A bavit se. některé inzeráty jsou přímo kontraproduktivní a divím se, že to ty lidi nenapadne – když někoho hledám, tak o sobě přece musím něco napsat, ne? Proč by mně měl někdo odpovídat, když mám v profilu jenom přezdívku, kraj a větu „Někoho hledám“? Ani věk, ani vzdělání, ani město ani nic. Jo, zapomněl jsem – spousta bab tam nemá nic konkrétního kromě položky Sexuální. Dozvíte se, kde všude je vyholená, kde má erotogenní zóny a že anální sex snáší. Nicméně, kdyby vás to zaujalo, stále nevíte ani křestní jméno. Podotýkám, že kategorie Flirt a Sex mě nezajímají – výše uvedené detaily jsou běžnou součástí klasických inzerátů. Já ji vyplněnou nemám, kdyby to někoho zajímalo.

Takže co se dá najít? Ženy a dívky (zajímá mě kategorie zhruba 22-30) vzkazují v profilech asi toto, druhý odstavec je význam, jak to má člověk chápat.

Jestli vám to vy úchýláci nedošlo, tak nikoho na sex nehledám. Tak my nepište, protože nejste ani schopní poslat fotku kdešto já jich tu mám hodně. Tka si dejte phov!!!!!

Jsem tu, protože jsem krásná a potřebuji, aby mi to všichni dávali najevo. Pečlivě jsem nafotila a vybrala všechny ty fotky, na kterých jsem ve spodním prádle (všechny fotky profilu), případně je součástí můj photobook (chtěla jsem být modelka). Nemám problém si sehnat chlapa a vyměnit ho, pokud mě nebude dostatečně finančně oceňovat a říkat, jak jsem krásná.

Nikoho nehleedám……….

  1. Prostě jsem zkusila založit si profil, protože jsem byla sama, ale mezitím jsem ukecala dávnou lásku. Možná se to změní, nevím.
  2. Chtěla jsem tu někoho najít, než se vdám, ale už jsem to nestihla. Neznamená to, že toho ještě nevyužiju.

hej… klucí… 😉 🙂 tak jsem tu a někoo hledám…. menuju se sabrinka a je my 14.. tak mi pošlete mekjlíky… ráda poznávám noé lidiiškyy…. muj mail je v profilluu…tak pápápá sabruška… :o) :o)

Chce ulovit staršího chlapa, tak to dala vyšši věkové kategorie. Zapomněla dodat, že miluje Tokio Hotel. Jinak ok.

Tak jako každá květina potřebuje být zalévána, tak i lidská duše potřebuje životadárnou lásku k tomu, aby neuschla. Touto cestou hledám svého zahradníka, který mě nenechá uschnout. Zn. květina na noční mýtině

Jsem naivní, nejsem si jistá, ale chlapa jsem tuším ještě neměla. Měl by se připravit na pravidelné výdaje za zmrzlé předražené růže z Maroka/Španělska->Holandska->Amsterdamu->Prahy-> , které po něm budu vyžadovat, protože jsem křehká romantička.

Hledám nějakou spřízněnou duši, už ně nebaví být sama. Na vzhledu nezáleží, chci někoho, kdo mě bude mít rád takovou, jaká jsem.

Jsem už dlouho sama, sedím doma na zadku a jsem obézní, protože furt jím a nic mě nebaví. Na vzhledu nezáleží u mě, ty musíš být sportovní a charizmatický typ. Prostě kulturista s doktorátem z filozofie, abych se měla čím chlubit před těma můrama, které chlapy mají. Pokud nestihneš utéct, zřejmě tě umlátím pantoflem.
(Tady nechci být příliš cynický, ale proč to nenapíšou rovnou?)

Přítelkyni mám, takže je asi jasné, co chci.

To je vohnout, který si spletl rubriky. Pro zasmání. 😀

Zase chci milovat a být milována, chybí mi něžné políbení a mužské objetí…

Budeš mě mít pořád na krku, ale budeš rád. Pokud se mi zalíbíš, už neutečeš. (Uznávám, že tohle může být pro někoho zajímavé, hehe)

Boubelka hledá […]

Jsem obézní, ale považuju to za přednost a ty taky budeš. Mám velké prsa, velký zadek a velké srdce. (Zřejmě.)

Jsem malá, milá a ztřeštěná a hledám někoho podobného, kdo si chce užívat života.

Jsem náladová a lehce zmatená, pořád někde běhám, takže nepočítej s nějakou odpovědností. Rozhoduju se impulzívně a moc neřeším důsledky.

Jsem normální 20ti letá holka a hledám normálního chlapa, který by nás měl rád.

Upletla jsem si děcko ani nevím jak, oplodnitel zmizel a mně se hroutí svět. Potřebuju to na někoho hodit. Poslední, co mě zajímá, je sex.

Varianta1: Jsem 19ti letá holka se 4měsíční cerou…
Varianta2: Jsem normální 21 letá holka s dvouletým synem a druhým ještě nenarozeným a hledám normálního chlapa…

Na jednu stranu je to smutné, ale na druhou… se člověk diví….

V nejlepším se má končit. 🙂 Samozřejmě je spousta normálních inzerátů, ze kterých se člověk i něco dozví. Ideální vypadá takto (zcela konkrétní):

Ráda bych pomohla náhodě a touto cestou poznala jednoho sympatického kluka, který se chce taky seznámit. Pokud jsi vysoký, inteligentní, soběstačný, zkrátka fajn chlap, který se chce dělit o své zážitky a aktivity s jednou sympatickou holkou, tak určitě napiš. Možná jsem náročná, ale to především sama k sobě…myslím, že čím je člověk náročnější, tím toho v životě více dosáhne…ale vše má své hranice a i když hledám soběstačného chlapa, tak ne až tak soběstačného, aby vše zvládl sám 🙂

Problém je, že průměrný chlápek to zřejmě nesplňuje… 😀

11 komentářů u „Seznamky – místo pro pobavení“

  1. Asi v 15ti jsem si dal na jednu nejmenovanou seznamku nasledujici inzerat. „Jsem mlady, uspesny, financne zajisteny s vlastnim bytem, autem a chatou na riviere. Zn. Nikoho nehledam, jen se chlubim“. Odpovedi jsem dostal nekolik stovek. Vsechny byly stejne (stjne hloupe). Holku jsem si tenkrat sice nenasel, ale zato jsem se naucil instalovat procmail na serveru :-))

  2. Tak z tvého příspěvku mi Vlasto není jasné, jestli dívku skutečně skrze internet hledáš, nebo jsi se chtěl hledáním pouze pobavit.

    Jinak bod pro Milana Kozáka :-). Opět další z jeho výborných zážitků. Jsme pro, se zas někdy, někde sejít při pivku.

  3. 2Milan> Jak s tím souvisí ten procmail? 😀

    2Lukáš> To byl záměr, chtěl jsem to napsat „objektivně“.

    Sejít se s Milanem – proč ne. Ale nikam ho nevezu, ani pro pro něj nikam nejedu… 😉 😀 Seděli jsme minulý týden…

  4. No pánové já vás asi uzemním. Je to skoro na týden přesně 7 let, co jsem jeden takový inzerát zveřejnil na seznamce. Na svůj poměrne klasický a nenápadný inzerát jsem dostal celkem 3 odpovědi.
    Dvě dívky jsem vyřadil už po pár prvních mailech, u jedné jsem se zastavil. Po dvou dnech psaní mailů a otrkávání jsem se osmělil a dotyčnou pozval na rande.
    Když pominu to, že mne její spolupracovnice nejdříve oťukaly a pak jí daly echo že „Jo!“ a že jsme naší první schůzku přesunuli do botanické zahrady na Karlově náměstí v Praze, čímž jsem ji naprosto ohromil, musím říci, že mne má žena po sedmi letech už skoro nedokáže ničím překvapit. Jako svatební dar jsme od „zasvěcených“ kamarádů dostali VHS kazetu „Láska přes internet“.
    Takže já na seznamky věřím, protože s nimi mám jedinou a velmi příjemnou a pžíznivou zkušenost – dceru starou 10 měsíců…

  5. Já jsem si občas při cestě tramvají z nudy čítal seznamky v časopise Houser, které se zasílají přes SMS. To byla teprve síla. Po přečtení jsem byl vždycky nesmírně vděčný, že mám relativně klidný a normální vztah 🙂

  6. Jak to tady tak ctu, lamu si hlavu, co vsechno bych byla na stredni skole provest svemu vyucujicimu, kdybych nasla na netu jeho seznamovaci inzerat… no jeje, nechtela bych byt v jeho kuzi 🙂

    Tomuhle se rika kuraz 🙂

  7. Aničko, už nejsem učitel. Tenhle zápisek byl dlouho v keši… 😉 Jinak bych si to _fakt_ nelajzl, nejsem sebevrah. 😎

  8. Seznamky sou dobré ale je velký rozdíl mezi mužem a ženou.Žen příde přes dvacet odpovědí a má to jiste mužovy bud vubec nic a nebo tak dvě odpovědi a to ještě vyšumý.V tom bývá ten zásadní rozdíl.Moje zkušenost.Žena se seznamí bez většího problemu muž ten většinou de na prázdno.

Komentáře nejsou povoleny.