Školení pro firmy: Naučíme vás pracovat s Linuxem a open-source programy

Používáte v organizaci open-source software nebo o tom uvažujete? Dříve nebo později bude potřeba zaškolit vaše spolupracovníky. Podobnou situaci jsme také řešili, proto víme, že kvalitní školení je správnou investicí do budoucna. Naučíme vás pracovat s Linuxem, OpenOffice.org a ukážeme vám, jak vybudovat a rozvíjet skvělý web. Máme mnoho zkušeností, které chceme předávat.

Naučíme vaše adminy Linux, vyděláte na tom

Jistě chcete, aby byly vaše systémy zabezpečené, stabilní a funkční. Debian GNU/Linux vaší organizaci přinese stabilitu. My vaše IT správce naučíme, jak ho nainstalovat, ovládat, nastavit a zabezpečit. Můžete provozovat webový server, e-mailový server, firewall nebo desítky dalších služeb a šetřit tak nejen peníze, ale i nervy.

Nevíte, jak vytvořit obsah textového dokumentu?

Vídáte v dokumentech špatné číslování stránek, zmatek různých písem, chybí obsah dokumentu nebo vaše smlouvy nevypadají moc pěkně? Možná vaše spolupracovníky nikdo nenaučil efektivní práci s kancelářským softwarem. Dejte nám příležitost, my to umíme a chceme to naučit další uživatele. Ukážeme vám také, jak ušetřit peníze s LibreOffice nebo OpenOffice.org.

Nemůžete na webu vlastní společnosti nic najít?

A stará se o něj někdo? Že na to váš IT správce pořád nemá čas a prý je to složité? Není. S redakčním systémem WordPress je to jednoduché jako napsat e-mail. Můžete určit šéfredaktora webu a jeho spolupracovníky. Udržíte si kontrolu nad obsahem a zároveň využijete potenciál spolupracovníků – kde je psané, že web má být statický a polomrtvý? Dejte svým chytrým lidem příležitost. Naučte je pracovat s WordPressem. A my to naučíme vás.

Kontakty

Volejte 595 175 184, pište na skoleni@liberix.cz

Další informace včetně cen najdete na webu liberix.cz