Odvolejte ministra školství Dobeše – otevřený dopis premiéru Nečasovi

Podepsal jsem otevřený dopis premiéru Nečasovi, jehož signatáři žádají odvolání ministra školství Dobeše. Dopis iniciovali odborníci na vzdělávání, tj. zejména učitelé, pedagogičtí pracovníci a ředitelé vzdělávacích organizací. Dobeš je podle mého názoru nekompetentní egoistický patla, který páchá škody vším, co dělá. Školství se i bez něj potácí v problémech;  místo krizového managementu, který by byl na místě, se stávající problémy prohlubují a ministr vytváří nové (plošné testování například).  Tento člověk škodí České republice.

Podobné čtení

Moc práce Poslední dobou mám nějak moc práce, takže ani nestíhám psát. No, ne že bych...úplně nestíhal, ale nemám jaksi chuť a nemám o čem (na rozdíl od jiných, třeba i těch, kteří své příspěvky vydávají s...dvouměsíčním zpožděním ;-)). "Webování" si užívám dost - čas věnuju třeba...LinuxEXPRESu. Ne všechno, co chystáme, je tam...vidět, protože to zveřejníme, až to bude hotové, ale je toho dost.
Elektronický Ott vchází do dalšího roku v nové kon... Je tomu zhruba šest let, co jsem začal provozovat svůj osobní web. Prošel mnoha...variacemi, změnami a úpravami. Dnes jsem nasadil další - samozřejmě lepší.

Pin It on Pinterest