Odvolejte ministra školství Dobeše – otevřený dopis premiéru Nečasovi

Podepsal jsem otevřený dopis premiéru Nečasovi, jehož signatáři žádají odvolání ministra školství Dobeše. Dopis iniciovali odborníci na vzdělávání, tj. zejména učitelé, pedagogičtí pracovníci a ředitelé vzdělávacích organizací. Dobeš je podle mého názoru nekompetentní egoistický patla, který páchá škody vším, co dělá. Školství se i bez něj potácí v problémech;  místo krizového managementu, který by byl na místě, se stávající problémy prohlubují a ministr vytváří nové (plošné testování například).  Tento člověk škodí České republice.

Podobné čtení

První lekce kurzu o WordPressu je hotová (snad je ... Online kurz věnovaný redakčnímu systému WordPress má už jasnou osnovu, teď sedím...na chalupě nedaleko České Skalice a pracuji na obsahu. Osnova první úrovně je...jasná, první lekce hotová - cílová skupina jsou lidé, kteří budou na svém...webu/blogu vydávat články (nebudou ho spravovat ani se v něm rýpat). Ale co...další dvě?
Zachraň (si) život V sobotu 21.10. uspořádala naše škola "osvětovou" akci zaměřenou na poskytování...první pomoci.