Co dělat po ukončení aktualizace Windows XP

Začátkem dubna 2014 končí životnost operačního systému, který odvedl úctyhodnou práci. Když přišel na trh, začalo právě dvacáté století – bylo několik měsíců po útoku na Dvojčata. Že už si to ani nepamatujete? Bodejť, je to třináct let. Poděkujte ixpéčkám a pošlete je do důchodu, zaslouží si to. Vy si zasloužíte modernější operační systém.

Nebojte se Linuxu, beztak ho máte v mobilu

Doporučím vám linuxový systém Xubuntu, protože  je to moderní systém, který si zároveň ponechává trochu konzervativní ovládání. Budete mu rozumět, protože principiálně je to stejné jako ve Windows XP. Jen software je starý maximálně rok.

Xubuntu patří do rozvětvené rodiny bezpečných systémů, které pohánějí nejrychlejší výpočetní systémy světa. Váš starší počítač si bude vrnět blahem. A pokud vám ještě někdo bude tvrdit, že Linux je příkazová řádka, nechte ho. Ať si koupí co, chce a vy si v klidu a legálně stáhněte zadarmo nejnovější Xubuntu.

Připravil jsem pro vás s linuxovým profíkem Vojtou Trefným malý web, kde najdete informace o Xubuntu. Pošlete tento odkaz svým známým. Nebo ještě nemáte Microsoftu plné zuby?

Více informací po kliknutí na obrázek.

Xubuntu náhrada Windows Xp