Opravdová pařba

se odehrála minulý víkend na jedné chatě někde v lesích poblíž Oslavan.

Lukášovy fotky.

Ale nebyl to zas tak moc alkoholový dýchánek, jak vyplývá z bulvárního názvu. Piv se pár vypilo, byli jsme i na selátku a výýýýýborném starobrnu, ale pařbu pro mě představuje několik málo jiných věcí:

  • totální absence vody 🙂
  • Lukášův set (ano, na gramce) uprostřed lesů a noci
  • krásná noc v superchladné zabedněné místnosti
  • no a samozřejmě cesta, kterou moje ubohé korejské auto málem nerozdýchalo

Když jsme přijeli po deseti minutách cesty lesním korytem na louku, byl jsem celkem rád, že už jsme u konce. Ale ta nejtěžší zkouška, která by se měla zařadit na úroveň evropských crashtestů, nás teprve čekala. Na hromadu naházené kameny v pásu širokém dva až tři metry na místě, kde prý bývala cesta. Kameny měly docela ostré hrany, hlavně jeden, který byl v místě, kam se nedalo najet kolem, ale jenom spodkem auta.

Ano, měl bych to přistavit „na jámu“, samozřejmě, že jsem se o ten šutrák zastavil. Tlumiče tlumily, hépaly, auto, naložené velkým kufrem s kolečkama (Lukáše jsem bral v Olomouci na letišti), se komíhalo z levého předního na pravé zadní kolo… Fakt jsem se bál.

Při zpáteční cestě jsme na nejblbější místa naházeli křidlice, které tam někdo naštěstí aspoň navezl, takže na cestě zpět jsme ani neškrtli. Furt jsme mysleli na ten offroad, který dvakrát projel kolem chaty. Jenomže ten to bral přímo z kopce, jehož úhel je v některých místech tak šedesát stupňů.

Kdyby ti šikovní Korejci věděli…

1 komentář u „Opravdová pařba“

Komentáře nejsou povoleny.