Prázdniny ‚007 v obrazech

Zítra bych šel do práce, kdybych ještě dělal ve škole. Při té příležitosti jsem vykopíroval z mobilu pořízené fotky a protože jsou děsné úžasné a super kvalitní, jako správný narcis je musím dát na web. Takže hlavní postřehy z toho, co jsem zažil o „prázdninách“.

Jídlo a pití

Hodně jsem jedl. Tohle jídlo jsem si dal v Olomouci cestou do Opavy na Šternberk. Ten motorest je ještě v Olomouci a tuším se jmenuje Na rozcestí. Dělají tam dobrou česnekačku (předcházelo tomuhle).

Hudba

10.8. jsme s bráchanci byli na Chemical Brothers v Práglu (článek na Aktuálně.cz). Tož jsou to už staří fotři, ale show to byla pěkná – proto taky na fotkách skoro nic není, ani ty vykašené třicítky a hnusní poďobaní ožralí angláni (tím nemyslím ChB ;-)).

Horko jak cyp

Takhle kolega chladil kompl poté, co se začal vypínat a my jsme se začali shánět po hasičáku. nakonec ho nebylo třeba.

Turistika

Byli u nás staříci a už jsme nevěděli, kam s nima jet, nakonec to bylo opevnění v Hlučíně. Stálo to za to, člověku je líto, že to všechno bylo zbytečné. Nikdy nepoužito.

Chléb a hry

Konečně jsem šel s klukama na fotbal – 28.7.2007 se slavilo sté výročí založení opavského klubu. Hrálo se s Bobíkama (1. FC Brno) a Slezsky dostal férovou nakládačku 2:0. Na fotbale jsme byli taky včera 25.8., kdy Opaváci porazili Hradec Králové. Nečekaně. 🙂

Na následující fotce (zdroj sfc.cz) držím levý horní roh té velké plachty. No, mám trochu setřené rysy, ale to Cimrman taky – a jaký je to kabrňák! (Pozor, neplést s kaBrňákem!)

Fotky ze zápasu:

Tož tak, no. Spousta věcí je zachycena třeba tagem zážitek, nebo vůbec ne. A jaké byly vaše prázdniny/dovolené? (Já jsem vlastně ani žádnou neměl… :-()

3 komentáře u „Prázdniny ‚007 v obrazech“

  1. Já jelikož jsem skončila školu a nedostala se na vysokou tak jsem taky nastoupila do práce.Takže taky žádná dovolená.Hold smůla.Ale zase na druhou stranu, kdyby mi někdo před maturitou řekl,že budu pracovat s Eliškou tak bych tomu asi nevěřila.Ale stalo se. Svět je malý a o nádohy tu není nouze 🙂

  2. > člověku je líto, že to všechno bylo zbytečné. Nikdy nepoužito.

    Ty máš zvláštní choutky…

Komentáře nejsou povoleny.