Pořádáme v Opavě konferenci o WordPressu, bo!

Měl jsem někdy v červnu letmý pocit prázdnoty, že jsem dlouho nic neorganizoval. Něco mi chybělo v té hromadě rozdělaných webů, nepřečtených knížek a rodinných fotek čekajících na zpracování v Darktable. A taky jsem si řekl, že by Liberix, který se po dlouhé pauze snad trochu probírá, mohl zase něco udělat pro lidi. Pro fanoušky WordPressu. Jako jste vy nebo já. 🙂

Tak jsme se dohodli, že uděláme konferenci o WordPressu. Prvně to měl být jen malý meetup, ale když nám šéf Centra informačních technologií Slezské univerzity Jan Nosek potvrdil, že nám zapůjčí celou aulu, tak jsme akci přejmenovali na konferenci. Proč troškařit, že!

Hlavním motivem této události je snaha vytvořit v Opavě skvělou konferenci, bo:

  • je tu nějak mrtvo,
  • kdo jiný když ne my a kdy jindy než na podzim,
  • nemusím být všechno jenom v Ově nebo jiných městech,
  • je tu spousta chytrých lidí, kteří mají pěkné výsledky a historky,
  • o WordPressu se pořád mluví, ale přitom se ani pořádně neznáme.

Takže jsme s Danou a Jirkou sedli a rozdali si základní notičky, jak říká Tonda Blaník. Časový plán, obsahový, finanční, marketingový a kávovo-chlebíčkový. Už jsme odhadem tak ve dvou třetinách a spousta věcí už je hotových. Jasné je, že místo je zajištěno, s lektory jsme dohodnutí, chlebíčky a kávu připravujeme a teď už je to

  • na vás (vlevo),
  • na vás (vpravo),
  • no a hlavně tady NA VÁS!

Přijďte ve čtvrtek 15. října do auly Slezské univerzity Na rybníčku 1, začínáme od 9:30 a celý den se budeme bavit o webech, WordPressu, podnikání a internetu. Vstupné je dobrovolné.

Dopoledne se budeme věnovat komunitě a využití WP v podnikání. Odpoledne  se zaměříme na informování všech přítomných studentů a učitelů. 🙂 Konference není vývojářská! Je určena běžným uživatelům.

Šiřte prosím tuto informaci od Olomouce po Vsetín, možná i do Brna!

Těšíme se!  Kliknutím na následující odkaz se dostanete na program konference, tam se prosím nezávazně registrujte (potřebujeme vědět, kolik zhruba káv máme připravit ;-))

[icon name=“angle-right“ class=““ unprefixed_class=““] Registrujte se na konferenci