Umělí sobi aneb Přečtvrtníčkováno?

Poslední dobou se – asi zcela záměrně – objevují v bedně reklamy, pod nimiž je podepsaný Petr Chytrej kluk Čtvrtníček. Ačkoliv to teď zavání kritikou, není tomu tak.

Reklamy se mi prostě líbí, stejně jako Čtvrtníček – už od dob České sody. Je to prostě borec s kulama. Hlášky z reklam mi připadají už teď „nesmrtelné“. Obzvláště vtipní mi připadají „žádní umělí sobi“ nebo nick náme. A takové to domácí žvýkání je vtipné i ve škole, protože odbourá špatnou atmosféru, která obvykle po rozdání testů panuje… 😀

(Musel jsem si po sobě nadpis dvakrát přečíst, jestli ho mám dobře. Snad jo.)

6 komentářů u „Umělí sobi aneb Přečtvrtníčkováno?“

  1. Mně se to naopak nelíbí, protože jsem tam jednoho „umělého soba“ našel. Sice jsou SMS zdarma všem, ale ne všude – to se dozvíš až po přečtení malinkého písma v tištěném inzerátu. Platí to jen pro SMS do sítě Vodafonu.

    Nechápu, jak tím chtějí nalákat lidi od jiných operátorů, protože těm by se naopak pro začátek hodily SMS zdarma do jiných sítí (kde mají kamarády, že…).

    Jinak je to celkem dobrý.

  2. Počkej, ty věříš tomu, co říká reklama? Mě to ani nenapadlo, je jasné, že to není tak, jak reklama tvrdí… Ale to je mi celkem jedno, mně šlo o formu.

  3. Nevěřím, ale u takovéto drsné „image“ reklamy bych to očekával – o to větší je pak moje zklamání. Jinak teď jsem viděl někde jejich nové bannery a tam už je to dopsáno.

  4. bibri: Sice jsou SMS zdarma všem, ale ne všude – to se dozvíš až po přečtení malinkého písma v tištěném inzerátu. Platí to jen pro SMS do sítě Vodafonu. / Ach bože, pamatuji si, že říká, že pro všechny Vodafone zákazníky jsou SMS v síti po celý (nebo od) zdarma..

Komentáře nejsou povoleny.