Používáte Linux? Proč?

Na webu magazínu LinuxEXPRES vznikla nová sekce Proč používá Linux. Možná vás bude zajímat.

Obsahuje „minipříběhy“ lidí, kteří se rozhodli používat Linux, a v rubrice jsou jejich příspěvky o tom, proč se tak rozhodli a v čem jim Linux vyhovuje. Začali jsme samozřejmě v redakci LinuxEXPRESu, ale to jen proto, abychom nějak začali. Chceme přinášet pozitivní informace – a je celkem jedno, jestli je člověk, který svým příběhem přispěje, „veřejně známý“, nebo není. Příklady táhnou, začali jsme u sebe. Další příběhy chceme sbírat u běžných spokojených uživatelů. Neznamená to nutně, že musí být Linux vychválen do sedmého nebe, vždyť jde jen o operační systém. Věřím ale tomu, že příklady mnoha spokojených lidí pomohou někomu jinému při rozhodování nebo zkoušení.

Pokud používáte Linux a chcete napsat krátkou story o tom, jak jste se k němu dostali a co na něm oceňujete, pošlete mi svůj minipříběh. Nezapomeňte prosím připojit krátkou informaci o tom, kdo jste, co děláte a kde Linux používáte.

Nebo pořád nevíte, co to ten Linux je a proč by vás měl zajímat? Pak se zkuste začíst do příběhů jiných lidí a třeba vás osloví. Nemusíte se trápit s Windows, pokud nechcete.

Linux je volba.

1 komentář u „Používáte Linux? Proč?“

  1. „Nemusíte se trápit s Windows, pokud nechcete.“ ???
    Pouzivam oba system a musim rict, ze zatim jsem se vzdycky trapil akorat s linuxem. Vetsinou kdyz je reseni nejakeho linux-problemu nad moje sily, tak rezignovane prebootuju do windows…opacne se mi to jeste nestalo… 🙂

Komentáře nejsou povoleny.