Nový WordPress, nová šablona, trochu nový Elektronický Ott

Už to nešlo technicky ustát. Moje stará šablona byla špatně napsaná, několikrát updatovaná a opravovaná. Lepil jsem to nebo ono, nevyužívala možností nových verzí WordPressu, který se vyvíjí raketovým tempem. Už to není snadný systém, ale komplexní balík. Nové šabloně už skoro nerozumím, oproti verzi 2010 je to obrovský skok od konkrétních pojmů k abstraktním typům..

Objevily se nové typy obsahu, nové funkce, staré přestávají fungovat. Nemá smysl moc upravovat šablonu, začal jsem s tou „2010“ a než jsem ji použil, je tu 2011, která je úplně jiná. Takže jsem ji lehce obarvil a kašlu na to. Chci psát, blog vypadá celkem k světu, takže teď hlavně, abych jenom nekecal … 🙂 Díky všem věrným čtenářům za pozornost, E-Ott jede v novém hávu dál.

2 komentáře u „Nový WordPress, nová šablona, trochu nový Elektronický Ott“

  1. Líbí se mi, že změna není radikální a vzhledově zastupuje šablonu původní. Jediné co bych vypichol je, že místo nadpisů dvou posledních článků je pouze aside a nedostanu se na psaní komentářů, ale to bude asi jen nějaký bug. Jinak fajn.

  2. Není to bug, je to nový typ obsahu, krátké poznámky na okraj. Není to přeložené (jako další věci v šabloně) a nadpis tam asi není záměrně, taky to teprve zjišťuju. Dostat se na ně lze z okraje – ze sloupce.

Komentáře nejsou povoleny.