Editor medit opravuje ve verzi 1.1.0 několik chyb (v Ubuntu je 1.0.3)

Editor medit (původní jméno bylo mooedit) patří mezi velmi sofistikované nástroje, i když je malý a na první pohled obyčejný. Podporuje množství funkcí, které ocení programátor, je ideální pro kódování webových stránek, práci s LaTeXem, programování všeho druhu. Uživatel si může nadefinovat externí nástroje a pokud zvládne jazyk Lua, pak i makra. Nová verze je „bugfixing“, nicméně uklidnila mě v tom, že vývojář na editoru pracuje. Balíčky zatím nejsou, ale věřím, že tato nebo novější verze budou v jarních vydáních distribucí.

2 komentáře u „Editor medit opravuje ve verzi 1.1.0 několik chyb (v Ubuntu je 1.0.3)“

  1. Teda chlape, to je fakt zahlcující spousta informací. Musel jsem sám najít web neb odkaz chybí a když jsem tam nenašel informaci o změnách, tak jsem musel ještě stáhnout tar, rozbalit ho a přečíst NEWS. A to jen proto, abych se dozvěděl, že nemám používat číselný název souboru s dvojtečkou. Abych parafrázoval: Komu tím prospějete, co?

  2. Odkaz je od čtvrtého slova. Psal jsem to kvůli sobě, nebylo účelem popisovat ty drobné opravy, jen upozornit na existenci editoru a hlavně si poznačit, kdy ta verze vyšla. Příště si dám víc záležet, i obrázek přicvaknu… 😉

Komentáře nejsou povoleny.